Strength Training

GA VOOR EEN KRACHTIGE WORKOUT

Of je nou een competitie klimmer of recreatieve klimmer bent. Een goede fysieke basis leggen is belangrijk om blessures te voorkomen en het beste uit jezelf te halen.

Ontwikkel een fysieke frame

FUNCTIONELE KRACHTTRAINING

Kracht is een belangrijk onderdeel bij klimmen. Kracht is snel te trainen, maar kracht trainen op op de juiste manier, zonder blessures op te lopen, kan nog best een uitdaging zijn. Krachttraining gebaseerd op fundamentele klim bewegingspatronen zijn een goede voorbereiding op andere specifieke trainingsvormen en geven een solide basis voor een leven lang blessurevrij en een gebalanceerd klimleven.

Ontwikkel meer ‘klimpower’

Strength Workouts

Train kracht en krachtuithoudingsvermogen met Strength Basic Workouts.

Met de 3 Strength Basics levels leer je de fundamentele bewegingspatronen en versterk je spierketens. Bij elk volgend level worden de bewegingen complexer, net als klimbewegingen.

Beheers je de Basics dan ga je verder met Strength Progression Workouts, waar gewichten worden toegevoegd om nog meer power te ontwikkelen.

Klimmen lijkt op een full body workout, maar sommige spiergroepen worden gemakkelijk vergeten om te trainen. Vergeet het trainen van antagonists maar start met het bouwen aan een goed fysiek frame en haal het beste uit jezelf.